La peste 299 lei LIVRARE GRATUITA

Termeni și condiții

Site-ul www.instastil.ro, este proprietatea SC MIKO KIDS LINE SRL, cu sediu social in Bucuresti, sector 3, Bd. Decebal, nr. 12, bl. S7, sc. 1, et. 5, ap. 15, cam 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/6486/2017, CUI: 37523718, Capital social: 200 RON.

instastil.ro (în continuare „instastil”) deține și administrează site-ul aflat la adresa https://www.instastil.ro (în continuare „Site-ul”). Prin intermediul Site-ului sunt prezentate informații despre serviciile și produsele furnizate de către Instastil, precum și o serie de informații diverse având drept scop promovarea Instastil, a serviciilor și produselor sale sau în scopul îndeplinirii unor dispoziții legale.

Utilizarea Site-ului implică acceptarea necondiționată a termenilor și condițiilor mai jos aratate. Serviciile furnizate prin intermediul Site-ului se adresează persoanelor peste 18 ani sau minorilor cu varsta între 14-18 ani care au acordul parinților pentru vizitarea Site-ului. Site-ul este administrat în exclusivitate de către Instastil. Pentru utilizarea Site-ului este necesar să citiți și să acceptați aceste condiții și termeni în totalitate. Vizitarea în continuare a Site-ului presupune că sunteți de acord cu aceste condiții și termeni.
Instastil își rezervă dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga și/ sau retrage în parte sau în întregime Condițiile, Termenii sau prețurile produselor. Utilizatorul confirmă că a citit și acceptat aceste Condiții și Termeni în totalitate. În cazul în care nu acceptați Condițiile și Termenii prezentați, vă rugăm să nu mai utilizați acest site.

Dreptul de autor a SC MIKO KIDS LINE SRL asupra informatiilor publicate pe site

Întregul conținut al acestui site (imagini, texte, grafică, simboluri, mărci comerciale, logo-uri) elemente de grafică web, scripturi, programe și baze de date) este proprietatea exclusivă a Instastil și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obținerea unui acord prealabil de la deținătorii de drept se pedepsește conform legilor în vigoare. Conținutul site-ului https://www.instastil.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând forma electronică fără permisiunea scrisă anticipată a reprezentanților Instastil.

Cosul tau este gol

Inapoi la magazin

Cosul tau

}

Ce inseamna?

Aceasta este modalitatea ce mai usoara pentru a te abona la oferte, promotii si stiri distribuite de catre noi - sau pentru a te scoate din lista noastra daca nu doresti sa le primesti.

Folosim cookies pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta. Esti de acord cu utilizarea acestora?

DA NU

...in conformitate cu Politica de Securitate

Te rugam sa raspunzi la aceasta intrebare...

Ramai conectat

Putem trimite oferte, promotii si stiri pe adresa ta de email?

DA Nu

Never Miss Out

Inscrieti-va si ramaneti conectat pentru a afla despre noile noastre produse, oferte speciale, promotii, evenimente si vanzari.

Oferte secrete si promotii exclusive care sunt disponibile numai abonatilor!